alle kategorier

Hjem> Produkter > Lys stål villa

Møbleret let stålkonstruktion præfabrikeret luksusvilla i to etagers præfabrikeret hus

5
20
21
5
20
21
Beskrivelse

Let stålvilla er hovedsageligt en samlet bygning lavet af let stålkøl som hovedmateriale, med yderligere udvendig og indvendig vægdekoration, varme- og lydisoleringsmaterialer, samlet af producenten og på stedet. Let stålkøl er let i egenvægt, under samme styrke som jordskælv. Tag et 100 kvadratmeter let stålkonstruktionshus som et eksempel, det er mindre belastet end et almindeligt betonkonstruktionshus i samme område, så fundamentet er normalt lavt, hvilket ikke kun kan opfylde kravene til seismisk modstand, men også kan reducere skaden på fundamentet. Byggehastigheden er hurtig, fra materiale til byggeplads til færdiggørelse af villa, den generelle tid brugt på omkring en måned, og det præfabrikerede niveau er relativt højt, indendørs og udendørs dekoration er integreret, så i det lette stål 100 kvadratmeter pris pga. dens tekniske krav er relativt høje, den nuværende fabrikspris på lette stållister er også på den høje side, men det er værd at bemærke, at hvis det omhyggeligt vedligeholdes, kan den effektive levetid nå op på 90 år.


Specifikationer
Mængde (kvadratmeter)1 - 100101 - 300> 300
Leveringstid (dage)3040Der skal forhandles
VareBeskrivelse
stålkonstruktionLet stålkonstruktion
PanelBølgeplade af stål/sandwichpanel i glasfiber/sandwichpanel af stenuld/EPS sandwichpanel/PU sandwichpanel
VedSkydedør/rulledør/Sikkerhedsdør
WindowAluminiumslegeringsvindue/plaststålvindue/blindvindue


Konkurrencefordel

1、Ny oplevelse: subversiv teknologisk innovation, opbygning af en ny bygningsoplevelse, sikrere, mere komfortabel, hurtigere, mere miljøvenlig.

2, økologisk og miljøbeskyttelse: monteringskonstruktionsproces, grundlæggende ved brug af tørt arbejde, reducere byggeaffald og byggestøj, byggematerialer miljøbeskyttelse, for at sikre ingen skade på menneskekroppen, ingen forurening af miljøet, 70% af byggematerialerne kan genbruges .

3、Sikkerhed og holdbarhed: Hovedkroppen vedtager dobbeltsidet varmgalvaniseret 275g/㎡ koldvalset stålplade med høj styrke, strukturens strukturelle levetid kan nå mere end 70 år, de lette stålkølstrukturelementer og strukturelle plader danner en "skineffekt", hvilket i høj grad forbedrer evnen til at modstå vandrette og lodrette belastninger, hovedlegemet er samlet med bolte og tæt forbundet med fundamentet for at danne en hel, seismisk. Hovedlegemet er samlet af bolte og forbundet med fundamentet at danne en helhed, så den kan nå 9 graders beskyttelse og modstå 12 graders vind.

4, Varmeisolering: Den sammensatte ydervæg og tag er udstyret med kontinuerligt varmeisoleringslag, og de hule glas varmeisoleringsdøre og vinduer er valgt for at reducere varmeoverførselskoefficienten og det unikke ventilationsvæg (tag) design med ventilationsmellemlag indeni kan effektivt reducere varmebelastningen af ​​vedligeholdelsesstrukturen og i høj grad forbedre varmeisoleringsydelsen.

5, lydisolering og støjreduktion: lette stålkonstruktionsvægge fyldt med lydisoleringsmaterialer kan effektivt absorbere lyd og reducere støj for at sikre husets ro og privatlivets fred i hvert værelse, lydisolering af elefanthusvægge > 50 decibel, gulv lydisolering > 50 decibel (ikke-bankende lydkilde).

6 、 Vandtæt og fugttæt: Bygningens tag vedtager selvklæbende vandtætningsmembran, som effektivt kan eliminere den almindelige sygdom med huslækage, og den sammensatte væg vedtager vejrtrækningspapir inde, så vanddampen udefra ikke kan trænge ind og fugten indeni kan aflades, hvilket spiller rollen som fugtsikker og vandtæt.

7, høj kvalitet og hurtig: bygningskomponenterne samles af fabrikkens standardiserede produktion, præcisionen kan nå millimeterniveau, bygningskvaliteten er garanteret, bygningskonstruktionen behøver kun at samle de standardiserede komponenter, konstruktionscyklussen kan forkortes med mere end 1/2 i forhold til den traditionelle bygning.

8, smukke og praktiske: lette stålbygninger er velegnede til amerikanske, kinesiske, moderne, træhuse og andre stilarter, smuk form, meget brugt, tykkelsen af ​​kabinetvæggen i lette stålbygninger er kun 14-20 cm, brugen af ​​bygning areal kan øges med mere end 10% sammenlignet med betonkonstruktionsbygninger.

9、Udstyrskompatibilitet: Let stålmontagebygning anvender digitalt design, rimelig placering af udstyr og rørledningsarrangement i designfasen, brugen af ​​kompositvægge, fleksibel rørledningsarrangement, kan være godt kompatibel med en række integreret udstyr.


UNDERSØGELSE

Hotte kategorier