alle kategorier

Hjem> Om os > Profil

Firma profil

undefined

Shaanxi Zhentai Industrial Co., LTD er en avanceret virksomhed, der er specialiseret i forskning, design, udvikling, produktion og salg af specielle boliger som rumkapselhus og mobilt containerhus.

Vores virksomhed har mere end 100 professionelle teknikere, eftersalgsteams, marketingteam, administrativt og kontorpersonale og professionelt designteam, dækker et område på 16 acres, vi bruger stor automatisk lasermaskine, automatisk bukkemaskine, automatisk klipningsmaskine, automatisk produktion linje.hvilket i høj grad forkorter produktionscyklussen og forbedrer kvaliteten. Vi er kendt for R&D-kapacitet, da vi har et team af dygtige fagfolk.

Vi besidder kapaciteten til at bygge dit modulhus i overensstemmelse med lokale regler, minimere forurening og støj på stedet, samtidig med at vi opnår en mere miljøvenlig fremstilling med reduceret spild. Mulighederne er uendelige. Vi er utvetydigt en design- og produktionsvirksomhed. Uanset om vi fremstiller hus til specifikke formål eller tilpasser allerede eksisterende, sætter din fantasi grænsen – hvis du kan forestille dig det, har vi evnen til at bringe det ud i livet.

Velkommen til at slutte sig til os!

Verificeret leverandør

Denne leverandør er blevet verificeret på stedet af verdens førende inspektionsfirma, SGS Group

Hotte kategorier